Het is momenteel een uitstekende tijd om een Taxus haag aan te planten. Bestel snel online!

Zoek
Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden

Ja, de hoogte van de Taxus Baccata plant die wij communiceren is gemeten van boven de kluit/pot. De kluit/pot is dus niet meegenomen in de aangegeven hoogte.

Taxus planten t/m een hoogte van 40 cm die zijn besteld op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag of maandag, worden woensdag afgeleverd. Bestellingen op dinsdag en woensdag, worden vrijdag afgeleverd.

Betreft het Taxus Baccata hoger dan 40 cm, dan plannen wij de bestelling in en laten wij z.s.m. weten wanneer we langskomen om de planten af te leveren. Dit zal in de meeste gevallen binnen een week zijn.

De verzendkosten bedragen bij Taxus planten tot 40 cm €9,75. Bij een bestelling naar België, zijn de verzendkosten €17,96.

Betreffen het planten groter dan 40 cm, bedragen de verzendkosten €44,50 binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en €99,95 bij zendingen naar België.

Vanaf een orderwaarde van €495,- leveren wij gratis binnen Nederland!

U hoeft niet per se thuis aanwezig te zijn wanneer de Taxus planten worden afgeleverd. Wij kunnen de planten ook – indien mogelijk – op de oprit plaatsen. Tijdens het bestellen kunt u ook bij het notitieveld aangeven waar de planten neergezet mogen worden, indien er op moment van levering niemand thuis kan zijn.

Ja, dit is mogelijk! U kunt de planten bij ons af komen afhalen in de kwekerij. Het is hierbij wel van belang dat u van te voren de bestelling heeft geplaatst via de webshop. Vervolgens nemen wij contact met u op om een ophaalmoment af te spreken (u kunt dit ook aangeven bij de bestelnotitie) en dan zorgen wij ervoor dat er verse planten voor u klaar staan.

Wij bieden een groeigarantie aan van 3 maanden op onze Taxus Baccata planten. Wat hierbij wel van belang is, is dat de planten binnen 24 uur na ontvangst zijn aangeplant. Ook moet de grond goed geschikt zijn gemaakt en dienen de planten de eerste periode voldoende water te hebben gehad. 

Heeft u onverhoopt een plant die slecht is aangeslagen? Stuur gerust een aantal foto’s ervan en verdere informatie over het proces van aanplanten etc. naar info@taxuskweker.nl en dan wordt het opgelost!

De Taxus kan het beste in het najaar of in de winter aangeplant worden, tussen eind september en begin april. Plant de Taxus echter niet aan wanneer het vriest en/of het de periode daarna vriest.