Het is momenteel een uitstekende tijd om een Taxus haag aan te planten. Bestel snel online!

Zoek
Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

Over de kwekerij

Over ons

Al ruim 60 jaar zijn wij gespecialiseerd in het kweken van sierheesters en groenblijvende hagen. Wij hebben een grote passie voor ons vak en staan garant voor het leveren van de beste kwaliteit planten. De afgelopen jaren hebben wij ons met name gericht op het kweken van de Taxushaag. Deze wintervaste haag blijft het hele jaar door groen en zorgt (zelfs tijdens koude wintermaanden) voor privacy en beschutting in uw tuin of op de erfafscheiding.

Bij onze kwekerij kunt u het hele jaar door terecht voor een Taxus Baccata in verschillende hoogtes. Dankzij ons ruime aanbod met mooie en sterke heesters en planten, hebben wij voor elke haag of border de ideale plant op voorraad.

Inplanten van Taxus bij kwekerij
Hectare grond om op te kweken
2
Jaar ervaring
+ 25
Van de klanten beveelt ons aan
75 %

Daarom kiest u voor de Taxus

Met de wintervaste Taxus Baccata haag geniet u het hele jaar door van privacy en beschutting in uw tuin of op uw erfafscheiding. De haag heeft mooie donkergroene naalden. In het najaar groeien er rode besjes in de haag. De Baccata heeft een klassieke uitstraling en is in vrijwel elke vorm te snoeien. Uw tuin of erfafscheiding ziet er hierdoor groen, uitnodigend en verzorgd uit.

In onze Taxus kwekerij vindt u diverse pot- en hoogtematen. Hierdoor kunt u bij ons voor iedere tuin én voor ieder budget een geschikte Taxushaag vinden. De Baccata kan tot wel vier meter hoog groeien. De haag groeit ongeveer 20 tot 25 centimeter per jaar. Oudere planten groeien over het algemeen iets minder snel. De Baccata is geschikt voor grote en kleine tuinen.

Wilt u meer weten over de aanplant en verzorging van de Taxushaag? Of heeft u een vraag over de levering, service en aanplantgarantie van onze kwekerij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Taxus Baccata haag van kwekerij