Het is momenteel een uitstekende tijd om een Taxus haag aan te planten. Bestel snel online!

Zoek
Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

Taxus wolk

Taxus wolk

De Taxus is alom bekend als haag en om solitair aan te planten. Maar wist u dat er ook prachtige Taxus wolken mee gemaakt kunnen worden? Door meerdere planten en Taxus bollen bij elkaar te zetten, kunt u een wolkentuin creëren. Een echte eyecatcher in uw tuin! 

Hoe een Taxus wolk maken? 

Het maken van een Taxus wolk is op meerdere manier mogelijk. Het meest eenvoudig is om Taxus bollen in verschillende formaten bij elkaar te zetten. Hierdoor ziet het er al direct uit als een wolk. Zodra de bolvormen uit gaan lopen, groeien ze naar elkaar toe en wordt het zo één geheel. Een andere optie, wat tevens ook te combineren is met de bollen, is door Taxus haagplanten in verschillende afmetingen erin te verwerken. De desbetreffende hoogte van de planten is naar eigen, persoonlijke voorkeur. Deze planten kunt u tevens al snel snoeien waardoor u de golven van de Taxus wolk erin terug laat komen. 

Onderhouden van Taxus wolken

Na het aanplanten van de Taxus wolk, is het belangrijk dat de planten en/of bolvormen voldoende water krijgen. Als ze dicht op elkaar staan, komt er tevens minder neerslag bij de wortels terwijl ze wel het vocht nodig hebben. Let dus goed op dat de grond niet te droog wordt en geef extra water bij. Daarnaast is het aan te raden om de planten twee keer per jaar te snoeien, zo vertakken ze sneller en heeft u eerder de harmonieuze golven in uw Taxus wolk zitten. 

Taxus Baccata wolk kopen

Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van de Taxus Baccata, zowel als haagplant en als bolvorm. Deze scherp geprijsde, A-kwaliteit planten leveren wij rechtstreeks bij u thuis af. Met onze 3 maanden groeigarantie weet u zeker dat u een Taxus wolk krijgt van hoge kwaliteit!

Facebook
Twitter
Pinterest

Taxus kwekerij

Wij leveren topkwaliteit Taxus planten. Direct uit eigen kwekerij, voor de laagste prijs. Gegarandeerd een mooie, volle Taxushaag.